Especial

Quins són els avantatges de tenir una casa prefabricada?

Quins són els avantatges de tenir una casa prefabricada?

Actualment, cada vegada més persones es decanten per una casa prefabricada, tenint en compte tots els avantatges que presenten. Tenen algunes diferències respecte les cases tradicionals, són molt més versàtils, sostenibles i ràpides de construir, motius suficients per a que inclús molts famosos ja tinguin la seva.

Tenint en compte la popularitat que estan adquirint aquest tipus d’habitatges, actualment existeixen diferents empreses que ofereixen serveis de construcció i instal·lació d’aquestes cases. Per exemple, FacilHouse és una de les millors que es poden trobar al mercat.

A través de la seva pàgina web, ofereix la possibilitat de trobar ofertes d’habitatges prefabricats a tot Espanya, ja que es tracta d’un cercador que s’actualitza diàriament per proporcionar els resultats que més beneficien els clients.

El web compta cada vegada amb més consultes, degut als grans avantatges que tenen aquests habitatges.

Rapidesa

Un dels avantatges més grans de les cases prefabricades és que no triguen gaire a construir-se, de fet, el més habitual és que en menys d’un any, l’habitatge estigui acabat i a punt per entrar a viure. Això és perquè aquest tipus d’habitatges permeten que es puguin realitzar diverses tasques alhora, i això es tradueix en un estalvi molt gran de temps.

Versatilitat

Si hi ha una cosa que diferencia les cases prefabricades de les tradicionals és la seva versatilitat. Aquest tipus d’habitatge es pot realitzar al gust del client, personalitzant-lo amb tots els detalls. L’objectiu és satisfer les necessitats de cada usuari, per aquest motiu s’adapten perfectament a qualsevol situació: dissenys amb jardí, equipats o inclús amb sistema domòtic, entre altres coses.

Qualsevol ubicació

En el cas de decantar-se per un habitatge prefabricat, cal saber que es pot instal·lar a qualsevol lloc. Això sí, igual que amb les cases tradicionals, s’ha de construir en terrenys urbanitzables i comptar amb totes les llicències i permisos corresponents.

Més econòmiques

Per molts, els habitatges prefabricats són una de les millors alternatives a l’hora d’estalviar, ja que aquest tipus de cases són més econòmiques que les convencionals. També és cert que depèn del model i disseny escollit, el cost serà més alt o més baix. En el cas d’escollir un habitatge “low cost”, el més habitual és que no superi els 80.000 euros.

Qualitat

Malgrat que molts pensin el contrari, els habitatges prefabricats són cases que compten amb una gran qualitat, degut als materials que es fan servir per a la seva fabricació. Hi ha gent que pensa que són similars a les cases de fusta d’abans, però això  no és cert, ja que els fabricants es decanten per materials resistents i duradors.

Eficiència

Un altre dels avantatges que cal destacar d’aquests habitatges és que es construeixen d’una manera eficient i sostenible, amb l’objectiu de no fer malbé la zona on s’instal·la. S’escullen materials que respecten el medi ambient i també s’afegeixen sistemes d’aïllament tèrmic o acústic, entre altres coses.

Més creixement

D’altra banda, les cases prefabricades permeten afegir nous habitacles i mòduls, depenent de les necessitats que vagin sorgint al llarg del temps. Sense anar més lluny, el més habitual és muntar noves habitacions o inclús crear un mòdul amb una oficina per tenir un espai de treball confortable.

Sense imprevistos

Per acabar, cal dir que quan un es decideix per tenir una casa prefabricada, els imprevistos no existeixen, ja que a l’hora de construir-la, ofereix un preu tancat i, d’aquesta manera, no s’afegeixen costos addicionals. Això suposo una tranquil·litat molt gran.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris