El Pavelló de Suècia de Berga acull dimecres i dijous l’última campanya de donació de sang de l’any

L'alcalde de Berga, Ivan Sánchez, instants abans d'una donació de sang, l'any 2019. MARC CANTURRI

Última campanya de donació de sang de l’any a Berga. Es fa al Pavelló de Suècia aquest dimecres i dijous, en horari tant de matí com de tarda. Per participar-hi, cal sol·licitar cita prèvia a través del web donarsang.gencat.cat o al telèfon 677071756. Les jornades d’acapte seran de 10 a 14h i de 17 a 21h.

El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, ha explicat en roda de premsa que la campanya de donació de sang no es pot fer a l’Hotel d’Entitats perquè ja s’hi ha derivat les vacunacions de grip i les proves PCR amb cita prèvia. Sànchez ha reivindicat la importància d’unes donacions que “ens han de permetre afrontar les festes i les primeres setmanes d’any nou”.