La membre de la mesa de Casserres justifica que la seva al·legació és un efecte colateral de l’embolic de Sant Jaume

La membre de la mesa de Casserres que aquesta setmana va presentar una al·legació on demanava poder anar al col·legi sense mascareta i amb el seu gos, justifica que la seva situació és un efecte colateral d’una planificació “pèssima” per part de les autoritats.

L’afectada s’ha posat en contacte amb l’Aquí Berguedà arran de la notícia que aquest mateix mitjà va publicar dimecres. Defensa que té un gos al seu càrrec i que no el pot deixar a ningú perquè els seus pares s’han trobat immersos en l’embolic de Sant Jaume de Frontanyà: han estat designats com a suplents a Vilada i la JEZ els alerta que probablement s’hauran de desplaçar a Sant Jaume per constituir la mesa del poble veí, que ha expressat tenir dificultats per trobar gent disponible per custodiar les urnes.

Sobre la queixa de la mascareta (demana no haver-la de portar en cas que la facin anar al col·legi de Casserres), l’afectada justifica que té problemes respiratoris i que no pot passar-se tota una jornada en un col·legi amb la mascareta posada. En aquest sentit, critica que les autoritats només li aportin prohibicions i no solucions, ja que, no només l’obliguen a anar amb mascareta, sinó que no li garanteixen equips de protecció per contrarestar que no la porti.

A banda, en la conversa amb l’Aquí Berguedà, l’afectada considera “demencial” que els mitjans de comunicació tinguin accés a les actes de la Junta Electoral on les autoritats judicials expressen els seus veredictes. L’Aquí Berguedà va elaborar la informació sobre el cas a través d’una acta pública que va emetre la JEZ de Berga el 9 de febrer.