Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Es posa en marxa el pla de vigilància contra incendis

Aquesta mateixa setmana, comença el pla de vigilància contra incendis, que impulsen la Diputació de Barcelona i els ajuntaments. El dispositiu per aquest estiu és de 126 tot terrenys, 4 camions i uns 400 agents.
El dispositiu s’ha dividit en deu zones i constarà de 126 rutes de vigilància, cada una de les quals dotada d’una unitat de vigilància. Al Berguedà hi haurà 16 unitats, al Bages, 18; a l’Anoia 14; al Moianès, 12; a Osona, 14; Baix Llobregat, 8; al Maresme, 10; al Penedès-Garraf, 9; al Vallès Occidental, 10; i al Vallès Oriental, 15. Cada una de les zones de vigilància disposa d’un centre de comunicacions que centralitza els avisos d’incendi i la resta d’incidències detectades per les unitats de vigilància i s’encarrega de comunicar-los a qui correspongui. En el cas del Berguedà, el centre de comunicacions estarà situat al parc de bombers de Berga.
Per segon any consecutiu, el pla està coordinat amb el departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i amb el d’Interior, i compta amb la col•laboració de 230 ajuntaments i 117 agrupacions de Defensa Forestal, les ADF. Tot i això, la Diputació de Barcelona es fa càrrec del cost del pla, pressupostat en 2,3 milions d’euros.

Comentaris