First Stop

General

Es dóna el tret de sortida a la Festa Major de Puig-reig

El grup de Manresa Gossos actua aquesta nit a Puig-reig, juntament amb Gangband i també hi haurà ball discoteca. És un dels actes estrella, especialment pels joves, de la Festa Major de Puig-reig. Els actes de la Festa es concentren aquest cap de setmana, tot i que s’allargaran fins el 2 de juny.
L’arrencada de la Festa Major s’ha fet avui amb el pregó, un espectacle templer i correfoc amb els diables del Clot de l’Infern. Demà, dissabte, es reprendran les activitats amb propostes per a tots els gustos: concurs de pesca infantil, campionat de botifarra, taller de tatuatges, demostració de gimnàstica, i a la nit, ball amb Banda Sonora, l’Orquestra Mitjanit, Zaping i ball discoteca.
Diumenge, hi haurà rutes amb carrilet turístic, sardanes, open de dards, concert amb la coral Polifònica de Puig-reig, castell de focs artificials, ball amb Xarop de Nit, i ball discoteca.
Dilluns es repetiran les rutes amb carrilet turístic, les sardanes, hi haurà animació infantil, concert i també ball amb l’Orquestra Salvatana.
Un programa farcit de propostes per a tots els públics i per a tots els gustos, que a més es complementen amb actes paral·lels com ara exposicions i concursos.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.puig-reig.cat.

Comentaris