First Stop

General

La Pobla de Lillet presenta un disc amb cançons típiques del municipi

La Pobla de Lillet presenta aquest diumenge un CD amb deu cançons que són temes propis del municipi. Són versions que ha fet el músic Ramon Bau, que han interpretat músics professionals i que han cantat quatre veïns de la Pobla, que són Núria Alba, Carles Espelt, Susanna Rotllant i Jordi Puntas, que ha explicat que són cançons a les quals s’ha donat “un aire de modernitat. A algú “li poden sorprendre”, ha dit, la manera com sonen, però pensa “que és un disc molt interessant”. El resultats del recull de temes versionats “és positiu”, segons Puntas, i alguns dels títols de les cançons són “Veremaire de la Pobla”, “Els Moliners”, i “La dansa de Falgars”.
La presentació del CD de La Pobla de Lillet tindrà lloc diumenge a 2/4 de 12 del migdia a la Llar del Pensionista. Es fa coincidint amb la Festa Major de Cinquagesma. Des d’avui fins diumenge es fan diverses activitats lúdiques i festives a la Pobla, com ara campionats de tennis taula, concurs de botifarra, animació infantil balls de saló i sessió disco, entre d’altres. I dilluns, a les 5 de la tarda es ballarà la tradicional dansa de Falgars al Santuari de Falgars.

Comentaris