First Stop

General

Victòria del pilot Marc Coma a la segona etapa del ral·li de Sardenya

Marc Coma guanya la segona etapa a Sardenya i ja és primer la classificació general del ral·li. El pilot de motos d’Avià s’ha situat líder de la cursa després d’imposar-se en les dues especials d’avui.
Ha tornat a ser una etapa bastant llarga a l’illa italiana, amb 361 km, 131 dels quals cronometrats, repartits en dues especials molt similars a les d’ahir. La primera, més llarga, ha estat també més ràpida, per pistes una mica més amples i amb velocitats punta que en ocasions s’han acostat als 140 km/h. La segona especial, com ahir, ha tornat a caracteritzar-se per camins estrets i lents, fins i tot amb algun tram de fora pista per tallafocs dels boscos de l’illa.
Un cop acabada l’etapa d’avui, Marc Coma és líder, el francès Cyril Despres és segon, el tercer lloc l’ocupa Andreu Mancini, i el quart Jordi Viladoms, que é el company de Coma a l’equip Repsol i que avui ha quedat tercer.
Demà, dissabte, als pilots els espera una de les jornades més curtes del ral·li, amb dues especials de 55 i 51 km.

Comentaris