Mobilitat Berguedà

General

Un cinquantena de persones participen a la primera trobada de cantadors del Berguedà

Una cinquantena de persones van participar divendres a la nit en la primera trobada de cantadors del Berguedà, que es va fer a l’Hotel-Restaurant Cal Nen de Berga. Durant bona part de la nit es van poder escoltar tota mena de cançons de taverna, populars i tradicionals. La vetllada va ser d’allò més animada i participativa, ja que a part de cantadors professionals, també van cantar molts espontanis que van assistir a la trobada que va començar amb un sopar.
La trobada va permetre escoltar, i cantar, moltes cançons populars i tradicionals que es transmeten a través del cant. Magda Alsina, responsable de Cal Nen, remarca que així es va recuperar l’ambient que fa anys s’havia viscut a establiments com Cal Nen.
L’èxit de la primera edició de la trobada de cantadors del Berguedà assegura la continuïtat del certamen. La intenció dels organitzadors és repetir l’experiència cada mes de juliol.

Estic amb tu

Comentaris