Mobilitat Berguedà

General

CiU vol que la comissaria dels Mossos i els nous jutjats de Berga estiguin comunicats per un túnel

CiU demana que es construeixi un túnel que comuniqui el nou edifici dels jutjats de Berga i la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquesta és una de les propostes que la diputada berguedana Montserrat Ribera fa al govern de la Generalitat. Una proposta que veu de bon ull, l’equip de govern de l’Ajuntament de Berga, també de CiU.
Quan el nou edifici estigui construït, les obres van començar a principis de juliol, jutjat i comissaria estaran a tocar. Tot i així, la construcció d’aquest túnel facilitaria encara més el trasllat dels detinguts entre tots dos edificis.
És previst que la construcció del futur edifici judicial, ubicat a la zona del Pla de l’Alemany, just darrera de la comissaria de la Mossos d’Esquadra, acabi a finals de l’any que ve. El nou equipament tindrà una superfície de 3.700 metres, acollirà els dos jutjats actuals de primera instància i instrucció, un d’ells amb competència en Violència sobre la Dona, i comptarà amb espai per a un possible creixement futur.

Estic amb tu

Comentaris