Mobilitat Berguedà

General

Berga es queda amb només dues obres de teatre aquest estiu per la baixa de Paco Morán

Els Festivals d’Estiu de Teatre de Berga s’escurcen i no començaran aquest cap de setmana, com estava previst. L’obra ‘Enfermo Imaginario’, que protagonitza Paco Morán, s’ha hagut de suspendre perquè l’actor principal va patir un accident, i encara no se n’ha recuperat del tot. Això ha obligat a suspendre la representació de Berga, i totes les que hi havia previstes per aquests mesos d’estiu.
L’absència de la primera obra ha deixat el cartell dels festivals amb només dues representacions. Una oferta molt escassa, i amb dues obres molt diferents, que ha fet caure l’interès pels abonaments. El tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Berga, Josep Maria Salat, calcula que la venda d’abonaments es reduirà a la meitat. L’any passat se’n van vendre uns 125, i aquesta vegada, seran una seixantena.
Sense ‘Enfermo Imaginario’, la primera obra dels Festivals d’Estiu de Teatre serà dissabte de la setmana que ve, dia 5. Arribarà a Berga un dels èxits més destacats de la cartellera teatral barcelonina: es tracta del muntatge ‘Els nois d’història’, amb Josep M. Pou i un grup de joves actors, entre els quals els televisius Nao Albet i Ferran Vilajosana.
El segon i últim espectacle dels Festivals d’Estiu de Teatre de Berga serà l’altre dissabte, 12 de setembre, i es tracta d’un muntatge de circ. Es diu ‘Oníricus’, i és fruit del treball de l’escola de circ de l’Ateneu de Nou Barris de Barcelona. La representació s’emmarca en els actes que s’han organitzat aquest estiu a Berga per promocionar el circ, i que han consistit, entre d’altres, en actuacions al carrer els diumenges a la tarda.

Estic amb tu

Comentaris