General

Sant Julià de Cerdanyola viu aquest dissabte la Nit dels Ratpenats

Sant Julià de Cerdanyola acull demà, dissabte, una nova edició de la Nit dels Ratpenats. Es tracta d’una activitat que té com a objectiu divulgar la importància de la tasca dels ratpenats, uns animals nocturns que ens protegeixen de les plagues d’insectes, i que per tant s’han de respectar.
L’activitat començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb un taller de manualitats dirigit als més petits. Després, l’investigador del Museu de Granollers, Carles Flaquer, farà una conferència amb la projecció d’imatges i sons per aproximar al públic la biologia dels ratpenats. La jornada es clourà amb una passejada nocturna per observar l’activitat dels ratpenats en el medi, mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons.
Aquesta activitat, la Nit dels Ratpenats a Sant Julià de Cerdanyola, que es farà demà, l’organitza el Museu de Ciències Naturals de Granollers, l’Associació Galanthus i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, sota la supervisió de la Comunitat Europea.

Estic amb tu

Comentaris