General

La seixantena de nens i nenes inscrits a la llar d’infants de Puig-reig començaran el curs al nou equipament

Puig-reig estrenarà llar d’infants. La nova escola bressol municipal està en construcció i tot i que no podrà obrir amb els treballs el 100% acabats si que entrarà en servei coincidint amb l’inici del curs escolar. Serà d’aquí a dues setmanes: el dilluns 14 de setembre. Tot i que l’escola bressol no obrirà amb totes les aules acabades, si que ho farà amb quatre, que són la meitat de les que tindrà un cop s’acabin les obres. De moment, l’espai serà suficient per encabir la seixantena d’infants (de 0 a 3 anys) que s’han matriculat. I més comparat amb l’espai que ocupava fins ara l’escola bressol, que era una part del col·legi públic Alfred Mata.
Un cop s’enllesteixin del tot les obres (entre finals de setembre i principis d’octubre) la llar d’infants tindrà vuit aules, també menjador, una sala polivalent, i un porxo, la qual cosa representarà poder comptar amb una important zona d’esbarjo. En total aquest nou edifici tindrà una superfície d’uns 1.000 metres quadrats. Es tracta d’un equipament complet, funcional i que s’ha dissenyat amb previsió de futur, ja que el nou centre tindrà capacitat per a 150 nens i nenes. Segons ha destacat la regidora d’Educació, Carme Rosell, “era una necessitat”. A més, ha dit Rosell, amb el trasllat de la llar d’infants es descongestiona l’escola de primària Alfred Mata.
La nova llar d’infants de Puig-reig s’ubica en un extrem del passeig de la Riera de la Sala, en un edifici annex a la nova biblioteca municipal, que també s’està construint i de la qual se n’ha fet la primera fase. La nova biblioteca (que s’acabarà un cop l’Ajuntament disposi d’ajuts econòmics per poder finalitzar les obres) i l’escola bressol comparteixen façana, amb una inscripció que diu “educació i cultura, fonaments d’un poble”.

Estic amb tu

Comentaris