General

Més de 240 persones participen a la Marxa dels Tres Pics de Navàs

L’atleta Just Sociats va ser, dissabte, el guanyador de la Marxa dels Tres Pics, una cursa que es fa cada any a Navàs i que té un recorregut de 21,1 quilòmetres. Membre del Club Atlètic Manresa, Sociats ha assolit amb 1 hora 22 minuts i 5 segons el rècord d’aquesta prova (de l’Open de Curses de Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista de Navàs). Fins ara el rècord el tenia Daniel Cazalla, del Club Esportiu Lloret de Mar, amb temps aconseguit l’any passat de 1 hora 27 minuts i 25 segons. Per tant, Just Sociats ha rebaixat en més de cinc minuts el rècord anterior.
El segon classificat va ser Rodrigo Sancho, de l’Associació Esportiva Matxuca, amb 1 hora, 27 minuts i 17 segons; i en tercer lloc va quedar Víctor Estepa, amb 1 hora, 30 minuts i 11 segons, i del Prat Triatló.
En categoria femenina també hi ha rècord. L’atleta independent Rosa M. Mas va guanyar la prova amb un temps d’1 hora, 48 minuts i 30 segons. Va rebaixar d’aquesta manera més de dos minuts el rècord establert l’any passat per Sílvia Soler, del Club Atlètic Gironella, que aquest any va quedar tercera, amb 1 hora, 54 minuts i 33 segons. La segona dona més ben classificada va ser Lucía Martínez, amb 1 hora, 53 minuts i 2 segons.
A banda dels primers classificats en categoria masculina i femenina, els primers classificats en altres categories van ser: Pau Clusellas, en júnior; Enrique del Rey i Rosa M. Mas, en veterans; José Antonio Martínez i Manuela Martínez en màster; i Ramon Vilà i Manuela Martínez van ser els millors classificats entre els corredors locals.
Aquesta va ser la classificació de la Marxa dels Tres Pics, que es va fer dissabte a Navàs i que va aplegar 243 participants, 40 més que en l’edició de l’any passat. Es tracta d’una cursa que pren el nom de dels principals turons que envolten el poble de Navàs: el turó de Sant Genís, el serrat de l’Àliga i el turó del Lladó. El recorregut passa per camins dels municipis de Navàs, Puig-reig, Gaià i Balsareny.
El mateix dissabte, es va fer una caminada popular amb un recorregut de 13 quilòmetres, seguint una part de l’itinerari de la Marxa dels Tres Pics. En aquesta prova hi van participar unes 200 persones.

Estic amb tu

Comentaris