General

Montmajor fa per la Diada un salt en el temps per reproduir un mercat dels anys vint

Montmajor reviurà un any més el mercat dels anys vint, demà, coincidint amb la Diada. Cada Onze de Setembre una seixantena de persones es vesteixen i s’ambienten d’època per protagonitzar escenes de la vida quotidiana d’un mercat de pagès de fa dècades. Demà, hi haurà un centenar de parades, artesans fent demostracions d’oficis antics, i també representacions teatrals de carrer, amb el mossèn, les monges, el Guàrdia Civil, els captaires, el metge del poble i molts d’altres personatges. Un mercat complet que espera atraure entre 5.000 i 6.000 persones.
Durant tot el matí de demà hi haurà activitat a Montmajor, on també es farà una trobada de colles geganteres i cercavila. La jornada es clourà amb un dinar popular.

Estic amb tu

Comentaris