L’eix del Llobregat entre Berga i Bagà és entre les deu carreteres amb més risc d’accidents

L’eix del Llobregat (C-16) entre Berga i Bagà és un dels deu trams de carreteres amb més risc d’accidents de trànsit de Catalunya, segons es desprèn de l’estudi EuroRAP, elaborat pel RACC amb la participació del Servei Català de Trànsit, el departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona.

Aquests pràcticament 20 quilòmetres sense desdoblar, en previsió de fer-hi millores per reduir la sinistralitat, apareixen al vuitè lloc de la llista de deu carreteres catalanes on els conductors tenen més risc de patir un accident greu en un determinat tram de la via. A més, l’estudi també destaca que porta tres anys seguits o més dins d’aquesta llista negra.

Qui encapçala la llista?

El tram de carretera B-502 entre  Vilassar de Mar i Argentona encapçala el llistat de les carreteres amb més risc d’accident de Catalunya.

Trams amb menys risc

L’estudi també enumera els trams amb menys risc d’accidents a les carreteres catalanes. Es dóna el cas que la C-16 entre Bagà i Bellver de Cerdanya és entre els deu trams amb menys risc d’accidents de Catalunya. En concret ocupa el novè lloc de les vies més segures.

 

X