Ingressa a presó l’autor confés del crim de Gironella

Ingressa a la presó l’autor del crim de Gironella. L’home que dimarts va matar amb arma blanca a la seva cosina ha passat aquest dijous a disposició judicial al jutjat de Berga i el jutge n’ha decretat l’ingrés a la presó, segons ha pogut saber Ràdio Berga i l’AquíBerguedà. L’home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i d’origen marroquí es va entregar als Mossos i va quedar detingut acusat d’homicidi.

Els fets van passar en un pis de la carretera de Casserres, on la víctima, de 32 anys, vivia amb familiars seus que feia molts anys que residien a Gironella i que estaven integrats al poble. Ella, amb la seva filla de 4 anys, s’hi va establir a principis d’aquest any.

El crim ha consternat Gironella. Ahir, un centenar de persones es van aplegar davant de l’Ajuntament de la vila en record a la víctima.

 

X