Cicle Tardor AJBerga

Berga, Cultura

Tres botigues de Berga, entre les dotze finalistes del concurs d’aparadors del FeMAP

Tres botigues de Berga, entre les dotze finalistes del concurs d’aparadors del FeMAP

La botigues de Berga Farràs des de 1910, Casa Lladó i Íngrid Munt han accedit a la final de la segona edició del concurs d’aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Una cinquantena d’establiments de les diverses localitats on se celebra el festival han participat en el concurs, que s’ha celebrat durant aquest mes de juliol. L’organització va crear quatre jurats territorials dividits per comarques que han estat els encarregats d’avaluar la temàtica de la música antiga, la visibilitat, l’originalitat, l’estètica i la disposició dels elements de cada aparador.

Farràs des de 1910, Casa Lladó i Íngrid Munt han estat escollides entre una cinquantena de botigues com tres de les dotze finalistes del certamen. Totes elles optaran a emportar-se 600, 400 o 200 euros, en cas de guanyar el primer, el segon o el tercer premi, respectivament.

A banda de les tres botigues berguedanes, les altres deu finalistes són TessArt, d’Andorra la Vella, Vima i Fusteria, de la Seu d’Urgell, El Bosc i Brifor, de la Pobla de Segur, Nina, de Tremp, Stil Biel i Màgia de Tinta, de Puigcerdà, i la perruqueria Venus, de Ripoll. Els guanyadors de l’edició d’enguany s’anunciaran al llarg d’aquesta setmana.

D’altra banda, les cinquanta botigues participants en el certamen poden optar al premi de les xarxes socials on es premiarà la fotografia de l’aparador amb més “M’agrades”. L’establiment que aconsegueixi aquest premi serà guardonat amb un lot de productes locals.

Casa Lladó concurs d'aparadors Farràs des de 1910 Festival de Música Antiga dels Pirineus Íngrid Munt

Estic amb tu

Comentaris