Augmenta la freqüència de busos semidirectes entre Berga i Barcelona en caps de setmana

Quatre noves expedicions semidirectes els dissabtes i quatre més, els diumenges. Les línies d’autobús entre Berga i Barcelona han estat reforçades amb noves expedicions amb parades a Navàs i Sallent. En concret, s’han posat en marxa dues sortides en sentit sud els dissabtes a les 11 i a les 13h i dues més els diumenges a les 9 i a les 11 del matí. També s’han reforçat els viatges cap a Berga, amb dos busos els dissabtes a 2/4 de 2 del migdia (13:30h) i les 5 de la tarda; i dos més, diumenge, a les 11 del matí i a 2/4 de 3 de la tarda (14.30h).

El Consell Comarcal del Berguedà també ha anunciat que hi ha previstos nous serveis de reforç en els viatges des del Berguedà a la ciutat comtal. En concret, els reforços seran en la línia cap a Berga de divendres a les 12.30h i la dels dijous i divendres a les 17.15h; i en les expedicions en sentit Barcelona de dilluns a les 8.30h i dels diumenges a les 17.30h.

A banda, també s’ha millorat les connexions amb Manresa i Navàs amb una expedició amb sortida des de la capital del Bages a les 6.50h del matí, cada dia. Aquest bus arribarà a Navàs a 2/4 de 8 (7.30h) i continuarà fins a Berga amb l’expedició que ja sortia des de Navàs a aquesta hora. També s’ha impulsat una expedició de dilluns a divendres feiners entre Berga i Manresa, amb sortida des de Berga a 2/4 de 5 de la tarda (16.30h) i arribada a Manresa a 3/4 de 6 (17.45h).

Una part d’aquestes millores van ser peticions efectuades pel propi Consell Consell Comarcal en considerar que calia incrementar progressivament els trajectes, segons ha explicat l’ens en un comunicat. El propi Consell valora “molt positivament” els nous viatges i assegura que “contribuiran a millorar la mobilitat dels estudiants i la connexió amb ciutats com Manresa i Barcelona, tant en termes de sortides de passatgers com d’arribades a la nostra comarca”.

X