Enderroquen edificis a la Ronda Moreta de Berga sense previsió d’alçar-hi res més

La Ronda Moreta de Berga ha vist desaparèixer diversos edificis en pocs dies. Els blocs que connectaven l’inici del carrer Barcelona amb la cantonada de l’Eifa han anat a terra. El propietari no es podia fer càrrec del seu manteniment i l’estructura perillava.

Els operaris que hi treballen només han rebut l’ordre d’enderrocar els blocs i tancar la zona, segons han confirmat fonts de l’empresa constructora a l’AquíBerguedà. De moment, no hi ha previsió de fer-hi res a curt termini.

Els terrenys segueixen sent de propietat privada i, fins aquest maig, l’Ajuntament ni tan sols tenia la titularitat de la carretera que passa per davant. Ara la Generalitat ha cedit la via al consistori i s’obre un horitzó de possibilitats. El primer pas és comprar els terrenys, però això ho haurà de decidir el proper govern.

ronda-moreta-enderrocament-1

ronda-moreta-enderrocament-2

X