Territori i Sostenibilitat licita treballs de millora del ferm de Berga i Vic per valor de 10,4 milions d’euros

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya anuncia que ha iniciat la licitació d’un nou contracte per a la millora del ferm de les carreteres de Vic i de Berga que son titularitat de la Generalitat durant els propers quatre anys.

El contracte en qüestió és part dels 10 contractes que impulsa la Generalitat arreu de Catalunya per un valor de 101,6 milions d’euros. Aquesta inversió està distribuïda per la xarxa viària del territori on transcorre tenint-ne en compte les característiques i la longitud. En aquest sentit, a Vic i a Berga s’hi destinarà un total de 10,4 milions d’euros.

Els convenis s’emmarquen en la inversió que ronda els 430 milions d’euros que el conseller Damià Calvet va anunciar recentment pel desenvolupament d’un model innovador en la gestió del manteniment i conservació dels 6.000 quilòmetres de carreteres de la seva titularitat.