Els controls d’alcoholèmia als conductors del carnaval de Berga, motiu de mofa a TV3

“Si pel carnaval -que és el dia dels excessos- foten aigua i fruita, què fan el dia de la Quaresma? Vaga de fam?”. L’Està Passant de TV3 s’ha tornat a fixar en una notícia del Berguedà, aquest dimarts al vespre. El Peyu, col·laborador habitual del programa, va analitzar un article del diari Regió7 que anunciava els controls d’alcoholèmia que aquest any es faran als conductors dels vehicles del carnaval.

El Peyu, que fa uns dies ja va analitzar un article de l’Aquí Berguedà sobre el bus de la Penya Blaugrana encès a la plaça Cim d’Estela, també s’ha fixat en el repartiment d’aigua i fruita a la plaça Miquel Martí Pol. Tot plegat ha provocat la reacció de diversos regidors de l’Ajuntament. La regidora de Festes, Roser Valverde, va dir això en una piulada:

En la mateixa línia, des de l’oposició, es va pronunciar el regidor Ferran Aymerich:

La piulada va comptar amb la resposta de l’alcaldessa, Montse Venturós, i el regidor de l’oposició Abel Garcia. Tots dos, sumant-se a la festa: