Runa a Sac - Containers del Berguedà

Borredà

Borredà aconsegueix ajuts de la Generalitat per remodelar el municipi

Borredà aconsegueix ajuts de la Generalitat per remodelar el municipi
La Plaça Major de Borredà. AJUNTAMENT DE BORREDÀ

Borredà condicionarà en els propers anys el seu nucli urbà gràcies a una ajuda important del Pla únic d’obres i serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC). En total, es finançarà pràcticament un 95 % del cost total de les obres de millora, que estan xifrades en 336.490,07 euros.

En concret, els treballs de condicionament seran a la Plaça Major i un tram del carrer Manresa. Aquesta projecte és la continuació d’un altre que està en curs d’execució (el condicionament del carrer de la Font) i d’un altre que ja es va portar a terme en l’anterior legislatura (la millora de l’entrada al nucli urbà, i del primer tram dels carrers Manresa i Queralt).

Al marge d’instal·lar un paviment que s’adeqüi a les normatives actuals, aquesta remodelació ha de permetre al municipi substituir la xarxa de subministrament d’aigua potable i la xarxa de clavegueram, ambdues amb prop de 60 anys d’antiguitat.

D’altra banda, el consistori també preveu un ajut que sufragi en prop d’un 90% el cost de millorar la zona del cementiri municipal, a banda i banda de la capella, per a fer-hi uns porxos, com a continuació de l’enderrocament de 70 vells nínxols realitzat anteriorment. El municipi preveu efectuar totes aquestes actuacions al llarg d’aquesta legislatura.

ajuts Borredà nucli urbà remodelació

Comentaris