Mor una persona per coronavirus a l’Hospital de Berga

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha registrat aquesta darrera setmana la primera mort per Covid-19 en els últims dos mesos, de manera que el nombre total de defuncions al centre des de l’inici de la pandèmia és ja de 46. La notícia positiva és que a hores d’ara ja no hi cap persona ingressada, ja que s’han donat 3 altes a domicili i no s’ha comptabilitzat cap nou ingrés en els últims set dies.

Després d’arribar fa unes dues setmanes a nivells màxims de contagis des de principis de juny, el Berguedà ha aconseguit estabilitzar la tendència en els últims dies, tot i que el risc de rebrot segueix sent mitjà-alt. Ara bé, si realitzem un anàlisi més detallat, el cert és que la tendència de l’última setmana és clarament positiva, amb tres únics nous casos. Aquest extrem, però, s’haurà de corroborar durant les pròximes jornades ja que les dades dels últims tres dies encara no són prou fiables.

X