Patum

Els Mossos avisen que faran els mateixos controls policials a Berga que en una Patum normal

Els Mossos avisen que faran els mateixos controls policials a Berga que en una Patum normal

Els Mossos preparen reforços per aquesta setmana de Corpus a Berga. Fonts del cos policial han assegurat a l’Aquí Berguedà que reforçaran tota la zona amb les mateixes dotacions que en una Patum normal. Segons diuen, hi haurà controls d’alcoholèmia que hi solen haver a les sortides de la ciutat, hi haurà un reforç de patrulles per tal d’assegurar que els bars tanquen a l’hora que toca i, en general, hi haurà un control permanent per evitar aglomeracions.

Per tot plegat, els Mossos demanen responsabilitat a les persones que surtin al carrer els dies de Corpus i que, en cas d’haver de conduir, evitin el consum de begudes alcohòliques.

La versió dels Mossos encaixa de ple amb la que va donar l’Ajuntament de Berga fa unes setmanes, quan va presentar el programa d’actes d’una nova Patum condicionada per la pandèmia. Aleshores el govern de la ciutat ja va assegurar que hi hauria la mateixa presència policial que una Patum amb les aglomeracions habituals. També en aquell moment, el govern va matisar que era un desig exprés del personal sanitari, per evitar rebrots que tornin a posar contra les cordes l’hospital.

 

Mossos d'Esquadra Patum

Comentaris