Es jubila Ramon Xandri, secretari d’Avià durant gairebé mig segle

L'Ajuntament li lliura una mètopa en reconeixement dels gairebé cinquanta anys de servei incansable. La nova secretària és Bet Benítez

Aquest dimarts és l’últim dia de Ramon Xandri a l’Ajuntament d’Avià. L’històric secretari del poble es jubila als 63 anys, després de gairebé mig segle servint l’administració local i ha estat l’únic secretari que ha tingut l’Ajuntament d’ençà de la democràcia.

La corporació li ha reconegut la feina feta en un acte que ha tingut lloc aquest dilluns aprofitant la celebració de la darrera junta de govern, l’última de la que Ramon Xandri ha donat fe. A la junta s’hi ha convidat als representants de la resta de grups municipals.

L’alcaldessa, Patrocini Canal, ha lliurat una mètopa al secretari en reconeixement de la seva incansable labor i servei al municipi. La dirigent ha agraït al secretari “tota una vida dedicada a servir a l’ajuntament i, per extensió, als veïns del poble”. Canal ha assegurat que Ramon Xandri “és una persona irrepetible”.

“L’Ajuntament sense ell no serà el mateix”. L’alcaldessa s’ha referit a la bona predisposició que sempre ha mostrat el secretari en l’exercici de les seves funcions. “Ha estat una persona propera, disposada donar un cop de mà i que allà on hi havia un problema sempre hi ha buscat solucions. Sovint ha fet més del que la seva feina l’obligava i això ha estat en benefici del poble. Li donem les gràcies per tot el que ha fet”.

L’alcaldessa d’Avià ha desitjat que la nova etapa vital que enceta Ramon Xandri, “la gaudeixi amb salut i envoltat de la seva família”. El fins ara secretari municipal és el nou president de la renovada junta de l’Ateneu, una de les moltes entitats del poble a la que està vinculat.

Llegeix l’entrevista que la revista AQUÍ li va dedicar el mes de febrer passat

Bet Benítez, nova secretària

Bet Benítez és la nova secretaria de l’Ajuntament d’Avià i substitueix en el càrrec a Ramon Xandri. L’alcaldessa, Patrocini Canal, li ha donat la benvinguda, li ha desitjat sort i encerts i ha assegurat que “sabem que és una gran professional i que les necessitats de l’ajuntament quedaran ben cobertes”.

En les darreres setmanes, Ramon Xandri ha fet el traspàs d’informació a Bet Benítez de manera que s’ha pogut posar al corrent dels assumptes municipals.