L’associació de veïns de la rasa dels Molins activa l’advocat per frenar la futura estació de busos

L'Ajuntament ha obert aquesta setmana una consulta pública perquè els veïns diguin la seva sobre la modificació puntual del POUM que ha de aplanar el procés per poder implantar l'estació.

L’associació de veïns de la rasa dels Molins continua en peu de guerra contra la construcció de la futura estació de busos a la zona. Ara, els representants veïnals han posat en marxa el seu advocat per presentar al·legacions a modificació puntual del Pla Urbanístic (POUM) que contempla el govern municipal. Tot plegat, en una setmana en què l’Ajuntament ha posat en marxa una consulta pública prèvia de 15 dies en què veïns, veïnes i entitats podran fer aportacions sobre la modificació urbanística a la rasa dels Molins que l’administració vol tirar endavant.

Des de l’associació de veïns, insisteixen que el problema de la futura estació és que “es vol fer en un lloc on no hi cap”. Representats veïnals apunten que, amb les maniobres per encaixar l’estació a la zona, “s’espatllarà el parc actual, es perdran aparcaments i s’agreujaran els problemes de mobilitat que ja existeixen”. També miren amb estupefacció que ara el govern es plantegi fer un vial que, com a veïns, veuen impossible: “No s’ho creuen ni ells, que es podrà fer”.

Sense resposta

D’altra banda, l’associació de veïns ha entrat dues instàncies per demanar que l’Ajuntament els informi de com està el projecte de l’estació. La primera la van entrar a principis d’any i la segona, el juny. No els han contestat: “Tot el que sabem és pel que diu la premsa”.

L’última notícia que els mitjans han recollit és el projecte es torna a endarrerir perquè l’Ajuntament ha de modificar el Pla Urbanístic (POUM). El motiu és que el POUM es va aprovar d’acord amb la forma de la rasa dels Molins del 2005 i aquesta no encaixa amb la realitat actual de la zona.

X