Mor una persona en un accident de matinada a la C-16 a Puig-reig

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme amb tres ocupants ha patit una sortida de via, ha caigut per un terraplè de 6 metres i ha quedat bolcat en un camí secundari. Les altres dues persones han resultat ferides menys greus.

Vista de la C-16, a l'altura de Gironella, uns quilòmetres més amunt d'on hi ha hagut l'accident. RICARD CODINA / ARXIU

La passatgera posterior d’un turisme ha mort aquesta matinada en una sortida de via a la C-16, a l’altura de Puig-reig, al punt quilomètric 80. La víctima és una jove de 18 anys, M.E.H., veïna de Gavà. El cotxe en el qual viatjava ha sortit de la carretera pels volts de dos quarts de 6 del matí (5.26 h), ha caigut per un terraplè de 6 metres i ha quedat bolcat en un camí secundari.

A causa de l’accident, ha mort la passatgera posterior del turisme. El conductor i la passatgera davantera han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’hospital de Berga i a l’hospital Althaia de Manresa, respectivament.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i tres unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 129 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

X